Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Weboldal - Új leader opcó

 

Tisztelt Leaderek!

 

A mai nap alkalmával a leaderek számára bekerült egy új opció, mely a profilom menüpontban érhető el. Ennek segítségével a leader jogosultsággal rendelkezők tudják a frakciójukhoz tartozó rangokat, skineket szerkeszteni, módosítani. A skinek - rangokkal való összeboronálása úgy történik, hogy magát a skineket egérrel kell a megfelelő pozícióba helyezni. Ezen kívül található egy rang törlés, illetve hozzáadás gomb. 

 

FONTOS: Ez még egy béta állapotú dolog, vannak benne hibák, ez 100%, de ettől függetlenül ellátja feladatát ezek ellenére is, a megfelelő helyre ki van írva, hogy ha a hibákat el akarod kerülni, akkor hogyan kell használni, ezért első használat előtt érdemes elolvasni a zárójeles, vagy piros betűs szöveget! Minden frakciónak van X db számú skin, amit fel tud használni, és úgy tudja csoportosítani őket a rangok között, ahogy akarja, a jelenleg beállított skinek nem feltétlen véglegesek, a későbbiekben, mikor a fejlesztőcsapat, vagy adminteam közös döntést hoznak ,hogy mely frakciókhoz milyen tartozzon, majd módosítva lesznek, annak megfelelően, egyelőre ezek se fejlesztő, se admin által nem módosíthatóak, ne is keressétek őket ez ügyben, nincs rá opciójuk.

 

Kép a leader kezelő felületről: (http://kepek.fayrpg.hu/2016-02-11_2148.png)

 

Kérek mindenkit, hogy aki hibát tapasztal, ne keressen senkit PM üzenetben, a fórum web hiba részlegébe nyissatok témát, és oda töltsétek fel a hibát képekkel együtt, PM -ben nem áll módunk foglalkozni vele!

 

Webfejlesztések listája itt tekinthetó meg: LINK

 

Üdvözlettel:

Fayrpg Fejlesztő Team

 

 



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok

2 hozzászólás

  • 2016.02.15. 14:04:49
    De
  • Tomikiller2016.02.12. 13:25:02
    Ez egy nagyon jó ötlet volt! Így nem kell a fejlesztőket nyaggatni, hogy rakjanak be egy xy skint! :D

Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése