Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Fórum fejlesztések

Tisztelt játékosok!

 

A mai nap az alábbi kisebb, de fontos webfejlesztések lettek eszközölve:

 

- A frakcólista már csak a frakció fő oldalán jelenik meg
- Minden frakciónak lehetősége van a saját fórumrész főoldalán híreket, bejegyzéseket, információkat közzétenni egy szerkeszthető felületen a témák fölött, mely a "Bekapcsolás" gomb segítségével érhető el, amennyiben valakinek nem nyeri el tetszését, ki is kapcsolhatja. Külön megkérünk minden  leadert, hogy   ezeket a bejegyzéseket legalább valami minimális szépérzékkel alakítsa ki, ezért kapott minden ilyen egy teljesen alap megjelenési dizájnt képpel, táblázattal együtt, hogy  valami kiinduási alap  legyen, szeretnénk, ha senki nem rondítaná el a saját frakciójának részlegét.
- Minden frakció kapott egy chatboxot, mely OOC chatet képvisel. Természetesen tilos az MG, egyéb visszaélés, ezek időnként ellenőrizve lesznek adminok, webmoderátorok által. A chat    részlegből mindenki csak a saját frakcióját látja.

FRISSÍTÉS:
- A Magánvállalkozások / Cégek alfórumban lévő cégtulajok fórumjogot kapnak, illetve ezeknél is elérhető a bemutatós cucc, mint a frakcióknál. (Kivéve autókereskedések!) A bizniszek manuálisan kapnak fórumjogot, így ha bizniszed van, és témát nyitsz oda, keress fel, hogy a bizniszed be legyen véve a rendszerbe! Ezután az adott biznisz tulaja automatikusan kapja rá a jogot a jövőben. FONTOSA "Magánvállalkozások / Cégek" -ben szereplő ALFÓRUMOKAT TILOS TÖRÖLNI! Kiemelni, átnevezni.. szabad, a benne lévő témákat természetesen ez nem vonatkozik.

 


Amennyiben hiba található, továbbra is a fórum megfelelő részlegén jelezhető!
 

Tisztelettel:

Buda



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok
Jelenleg még senki nem szólt hozzá a hírhez, légy te az első!








Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése